Västsvensk fuktteknik AB

Om företaget

Företaget grundades 2018 som en avknoppning från Kyleffekt AB. Vår ägare och drivkraft, Jörgen Johansson, har gedigen erfarenhet inom fuktteknik och byggteknik från tidigare anställningar inom byggbranschen.

I november 2018 fick vi tillskott i form av Petter Wippås, som har omfattande erfarenhet inom hantering av vattenskador och tidigare har arbetat som rivare inom fuktbranschen. Petter är numera även stolt far till två barn, precis som Jörgen.

Olle Eklund anslöt sig till oss i januari 2021. Med sin bakgrund som kock bidrar Olle inte bara med sina tekniska färdigheter som fukttekniker, utan också med kulinariska inslag under våra teamträffar.

I december 2021 kom Erik Johansson med i bilden. Erik har flera års erfarenhet som rivtekniker på andra företag. Han är en social person med mycket humor och gott humör. Det är värt att nämna att Erik är den enda av oss som har högskolepoäng, då han har studerat fotografi på konsthögskolan. För närvarande hjälper han till med rivningsarbeten enligt era behov och önskemål.

Tillsammans utgör vi ett kompetent och sammansvetsat team som strävar efter att leverera hög kvalitet och tillförlitliga resultat inom fuktteknik och rivning. Vi ser fram emot att hjälpa er med era projekt och möta era behov på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss

Kontakta oss

010-161 48 00

Västsvensk Fukteknik AB

Galvaniseringsgatan 4
41707 Göteborg

info@vsft.se

Våra tjänster

Fuktmätning i Betong

Vattenskador

Fuktutredningar

Krypgrundsavfuktning